Potpiši peticiju!

Dajući potpis na ovu peticiju TRAŽIM odgodu radova na uređenju trgova A. Nemčića i J.J. Strossmayera, kao i provođenje sveobuhvatne javne rasprave o projektu obnove užeg središta Križevaca, koja bi u obzir uzela stvarnu potrebu, opravdanost i suvislost rješenja koje bi odgovaralo potrebama nas građana.After you have added your name to this petition an e-mail will be sent to the given address to confirm your signature. Please make sure that your e-mail address is correct or you will not receive this e-mail and your name will not be counted.

Name:

E-mail address:

Please enter an optional comment (maximum 255 characters):

Adresa stanovanja:

Datum rođenja:

Last 161 of 181 signatories

Lucija Benčak

vesna kovač, "Zar ova naša bolesna vlast ne vidi kamo to sve vodi."

Denis Lalić
vesna jelušić

Kruno Kartus, "Umjesto rušenja drveća sadite novo zelenilo, vadite beton i asfalt i na njihovo mjesto postavite lijepe žive biljke.. "

Tajana Miklin
Dijana Miklin

Martina Rešetar, "Cemu ce služiti parkirena mjesta u gradu bez imalo zelenila... Parkirnih mjesta ima dovoljno dok su ovi parkovi zadnje zelene površine u gradu..."

Daria Prožek

Branko Visak, "Zelim ovim putem poduprijeti incijativu zbog puno betona. Oba trga kao i sam centar treba pretvoriti upjesacku zonu .Jako bi meradovalo kad bi se rekonstruirao onaj bunar iz davnih godina sa rucnom pumpom.Hvala,Branko "

Dorica Matešić, "Da, uređenju trgova unošenjem nekih novih urbanih elemenata kao poveznice novog i starog, međusobno povezivanje trgova šetnicama i biciklističkim trakom. NE, povečanju hladnih betonskih površina na uštrp travnatih i prometu kroz centar. "

marija lugomer

Danijel Tomić, "Rađe ulozite novac u popravak prometnica, ili dovođenja komunalne infrastrukture u križevačka predgrađa... Ili napravite trgove sa vise zelenih površina.. nije sve u betonu!"

Tatjana Đuričić-Kuric, "Primjedbe poslane Gradskom poglavarstvu n/r gradonačelnika iza 17. siječnja 2008."

Petra Zegnal, "parkove preuredit a ne demolirat!"

Ratko Vučetić
Tea Gagro
MARIO MURAJA
iva kraljević
Lucija Matejaš
Mark Horvat
Florentina Horvat

Dalibor Čapek, "odlika naših trgova jest zelenilo, i svi smo ponosni na to! zakaj bi zabetonirali naš ponos?!?! bolje da se novac uloži u razvoj gospodarstva!"

Hrvoje Held, "Trgu uzeti izgled i duh, a gradanima novac koji se sigurno moze bolje iskoristiti je u najmanju ruku sramota."

Rebeka Held
Zora Held

Christine Pavlović Šoštar, "Križevce treba obnoviti, ali ne uništiti betonom njegovu harmoniju i izgled.Cijenim umjetnost ali ne kad ta umjetnost naruši izgled jednog starog i lijepog grada.Kaj nebi bilo bolje da betonske površine pretvaramo u zelene, umjesto obratno."

Tin Vrhovec
ivan vuckovic

Rudolf Karre, "svaki komentar je suvišan. Jednostavno NE!"

Petra Đurić
Branimir Šimanović

Gordana Šijan, "Što više zelenila u gradu a što manje betona(ionako ga je previše)! A ne obrnuto..."

Ljiljanak Mitoš Svpbpda

Goran Širola, "Neka mladi odluče kakav grad hoće, ipak on istaje njima..."

Matej Bolčić
Vjeran Živkovič
Tamara Pap
Branka Lazor

Srđan Vujčetić, "Neki u Gradskoj upravi očito žele da ih se pamti, pa makar i po devastaciji trgova. Hoćemo više zelenila, a ne manje!!!!"

Tania Lugomer-Pomper, "Suradnja između lokalne samouprave, privatnih poduzetnika, raznih udruga te samih građana je neophodna za učinkovito i efektivno upravljanje gradom te za dobrobit svih nas građana. Ja bih željela da očuvamo naš okoliš što je više moguće. 🙂 "

Ivana Frbežar, "Hm, svaki komentar je suvišan.....nema koristi od bilo kakvih komentara, nikad nije niti bilo....definitivno sam za ovu peticiju; a muljaže koje se ovdje odvijaju sumnjam da će itko od nas saznati.....katastrofa,sramota:("

Marko Mestric
Silvana Sambol
Donald Biljan

Tihomir Tkalčec , "Slažem se s INSTITUTOM ZA POVIJEST UMJETNOSTI"

Gordana Klarić
Josip Bešić

Tomislav Sukalić, "Zašto je nužan promet u središtu grada, kada postoje iskoristive kolaterale na 1 minutu hoda? Dajte nam pješačku zonu i zelen, sjenovit centar grada."

Branimir Pofuk, "U predloženom projektu sviđa mi se jedina ideja isticanja pronalazača dinama, ali predloženi način i čitav kontekst ne izgledaju kao nešto što bi dalo snagu identitetu grada. "

TOMISLAVA ANTOLIC
Dalibor Ružić

Drago Kobasić, "Slušajte mlade, jer će oni živjeti u svom gradu, i ako ga žele u zelenilu, tako će i ostati, željeli to ili ne, neki na vlasti."

Ivana Mandić

Irena Ines Orak, "Što više zelenila želimo u cijelom gradu..."

Dragutin Orak
Rahela Nervo
mladen šoštar

Tomislava Topolovec, "Sanjam moj grad u zelenom. Boli me svaka odrezana grana, svako srušeno stablo. zanima me gdje su nestale one žabe - kante koje su na trgu nekad papale otpatke..."

Damir Vrbanec
Irma Popović
Mirela Holy
Irena Fresl
Branimir Ratković

Gordana Juran-Ratković, "Trgove treba urediti, ali ne tako da ih zabetoniramo. Radim u školi i učenici su u sastavcima o svojem gradu, prošle školske godine, obavezno isticali zelene trgove u centru grada kao razlog zbog kojeg su ponosni na svoj grad."

Miroslav Dvoržak, "samo naprijed. Pozdrav iz Bjelovarsko-bilogorska Županije"

Sinisa Miric
Martina Bujan Knapić
Jelena Rakić
Tomislav Sanković
Lucija Ištvanović

Ivan Krnjić, "Betona, betona... samo nam toga treba :-("

Borislav Pljevaljčić, "Pozdrav!Evo,i ja dajem glas za onemogućavanje silovanja ovih dvaju trgova.Ako nemaju važnijih i pametnijih zahvata, a imaju ih ohoho,nemoraju ni to."

Jelena Vitanović, "Grad bez zelenila ? NE "

Irena Tukša, "NE, bezličnim i sterilnim trgovima! Želim živjeti u gradu koji odiše svojom prošlošću i prepoznatljivošću!!! "

Barbara Popović-Jarža, "Da - obnovi trgova koji su u lošem stanju, to je istina ali uz očuvanje kultirnog i povijesnog naslijeđa!"

melanija zorko

Branka Pavlović, "Dajem punu podršku za ovu peticiju!"

Anthony A. Pavlović, "U potpunosti sam protiv takvog načina uređenja Križevačkih trgova ! U večini gradova se sadi dodatno zelenilo uz očuvanje postoječeg! Zakaj da za promjenu malo ne kopiramo ono kaj je dobro! ?"

Sandra Rebić, "predlažem da dio novaca uložite u razvoj zone iza mesne industrije i tamo projektirate neki urbani trg,a staroj jezgri,osim nove infrastrukture ostavite povijesni prepoznatljiv štih."

Ivan Sokolović, "ne"

Hrvoje Seleš, "Naš grad, naši trgovi, naš novac... dajte nam da sami odlučimo jer uskoro su izbori!"

Vesna Roškar, "Planirajte trge za ljudi in upoštevajte zgodovinsko izročilo; trg brez sprejetja prebivalstva in stroke je mrtev trg. "

Ivana Štefković
Siniša Butigan

Boris Zgrablić, "beton beton nama treba?"

Tanja Topolovec
Margareta Mihalić
Dejan Jelenčić

Jurica Rakamarić , "Umjesto uništenja trgova novac bi trebalo uložiti u zamjenu salonitnih vodovodnih cijevi"

Stevo Brujic, "Što je sa sportskim igralištima? ne diraj Pluća grada, Nogostupi, prometnice. Da prvo to a onda ostalo."

Božidar Kovačić, "ne krizaj krizevce"

Ivan Car

sanja novosel, "nek daju konačnu cijenu koštanja , s prihvatljivim i zanemarivim odstupanjima"

Stjepan Kranjčević, "Strossmayerov trg bez ijednog drveta (hlada), bez trave (cvijeća), bez klupa? Očekivao sam fontanu. Po ovom projektu bi mu pristajalo novo ime Goli trg :("

Jasna Đurakić
Gordan Pavlinušić

Ivan Šunić, "Restaurirati a ne devastirati"

Juraj Kopsa
Igor Zgrablić
Ivan Posarić
štefica bambach
Tomislav Bogdanović

Silvija Zgrablić, "Stvarno nam ne treba još betona u gradu koji je uvijek bio poznat po njegovim drvoredima."

Tena Žulj, "Zašto mjenjati nešto što je nastajalo stoljećima? Kasnije će nadležnim tijelima biti žao, jer su uništili povijest."

Sonja Posarić

Vladimir Zgrablić, "i najbolja spravisca su bila POD lipom..."

Gordana Pintarić-Kovač

Darko Ivančan, "Ne krizaj !"

Biserka Milutinović
Igor Jagec

Nikola Kranjčević, "Križevci su povijesni grad, promijenom trgova u neke futurističke parkove, Križevci će izgubiti izgled koji se stvarao stoljećima!"

Stjepan Jembrek, "Grad treba uređivati ali tako drastično mijenjati ne, nofci se mogu i pametnije potrošiti."

dubravka bujan, "križevci su stari grad kaže pjesma."

Zvonimir Leskovar, "Trgovi su sasvim uredu, mala poboljšanja da, ali tako drastično mijenjati vizuru grada - katastrofalno. Volim Križevce!"

Benjamin Vukalović, "Mislim da se s tim novcem mogu bolje i ljepše urediti naši trgovi."

Tatjana Grloci Gatarić, "...volim Krizevce kako sad izgledaju. Po onom projektu obnove gubi se poznata vizura naseg grada."

Srđan Barić, "Predlažem da se predviđeni novac uloži za razvoj poduzetništva i otvaranje novih radnih mjesta. Tako bi se ta investicija višestruko vratila. To posebno napominjem zbog evidentnog "brain drain-a" u Križevcima."

Ratko Tremski
Jurica perharić
Matija Hermanović
Dkamjan Tkalec

Hrvoje Belani, "Uključenost struke i odgovornost raspolaganja javnim novcem, prije svega."

Denis Komljenović

Mirjana Krizmanic, "Podrzavam sveobuhvatnu javnu raspravu o projektu obnove uzeg sredista Krizevaca."

Vera Petrinjak Šimek, "podržavam građane koji žele sudjelovati u odlučivanju o njihovom javnom prostoru"

Antun Martinović
Bernard Ivčić

Božidar Benko, "Novi trg apsolutno, ali ne još. Sve dok moja djeca nemaju nogostup ispred kuće."

Mateja Hrlec
Hrvoje Jedvaj
Marija Velić
Mihael Frkač

Tihomir Komljenovic, "Dok pijem vodu iz kancerogenih salonitnih cijevi, biti ću protiv bilo kakvog trošenja naših novaca, a trg bez drveća izgleda kretenski, jer po zimi se ne sjedi, već po suncu. "

Bosko Budisavljevic, "Ne treba zuriti s realizacijom. Triput mjeri, jednom sjeci kazu snajderi."

zdenka horvat, "Prema projekcijama firmi koje se bave ljudskim resursima, i Zavoda za zapošljavanje, potrebno je uložiti oko 150.000,00 kn za otvaranje jednog radnog mjesta. Trgovi će koštati oko 22 mil. kuna... !?"

Mirela Martinović

dvožak manuela, "ako će raditi kao kanalizaciju u Potočkoj... novci potrošeni, a svaka kiša poplava "

Drazen Hudoletnjak, "Novi plan uredenja trgova izgleda previse umjetno i nije u skladu sa starim duhom Krizevaca. Trenutni izgled trgova je mnogo ljepsi."

Marko Benko

Ivan Katanović, "Protiv ovakve "obnove""

Martina Jembrek
Ljiljana Subotičanec
Nikolina Klopotan
Tihomir Sokolić
Lana Marković

Kruno Jost, "ne krizaj krizevce"

Marko Markulin

Andrej Hendelja, "Križevčine žele nogostup."

Jadranka Crnić
Marko Habijanec
Matija Čupen
Ivan Gašparović
Ivan Knapić
Dino Glavočević

Marko Jembrek, "Trgovi su u dobrom stanju, uredjenje i nije toliko potrebno, a pogotovo cesta koja je u najboljem stanju, sto se ne moze rec za Istarsku, Grdenicevu i Frankopansku, ako vec imamo financije, radije njih uredit."

Srđan Marinović
Vanja Dergić
Karlo Levak
Igor Vedriš

Danijel Resetar, "Napravit cemo pobune da vidiš snagu družine!!!"

Comments are closed.